Menu

(0222) 311 433

Back to top

De Muy

Aankomst

Komt u op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel? Houd er dan rekening mee dat ons kantoor vanaf 17.30 uur gesloten is. Dit in verband met het ophalen van uw sleutel.

Algemene voorwaarden

AlgemeneVoorwaarden.pdf 68.15 Kb

Annuleringsrisico

Het is nooit plezierig als u onverhoopt uw vakantie moet annnuleren. Zorg daarom dat de kosten voor zo'n situatie verzekerd zijn; u voorkomt op die manier meer teleurstellingen. U kunt deelnemen aan ons annuleringsrisico. Bij het boeken kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Annuleringsvoorwaarden.pdf 68.15 Kb

AED

In het Sluftercafé, direct nabij onze parken, is voor de veiligheid van onze gasten een defibrillator aanwezig. Mocht het restaurant gesloten zijn, dan kunt u een sleutel ophalen bij de receptie.

Huisdieren

Een huisdier is welkom op onze parken. Voor zowel uw vakantieplezier als dat van andere gasten, gaan we ervan uit dat uw hond niet alleen in de bungalow achterblijft. Zo voorkomt u mogelijke overlast voor andere gasten. Wij doen er alles aan om de bungalows schoon en netjes te verhuren. Het is prettig als u daar rekening mee houdt. Dat betekent: geen honden in de slaapkamers, op bedden of banken, stoelen en tafels.

Roken

De Muy ontvangt jaarlijks veel gasten. En wat is fijner dan je vakantie doorbrengen in een frisse bungalow? Daarom verzoeken wij rokers om buiten te roken. Mocht u het toch binnenshuis doen, dan is het alleen toegestaan in de woonkamer. Op die manier houden wij slaapkamers en andere vertrekken rookvrij. Dit geldt uiteraard niet voor bungalows waar het niet is toegestaan te roken.

Schoonmaak

Na een heerlijke vakantie op Texel maakt u zich op om naar huis te gaan. Tijd voor de schoonmaak! Wilt u deze door ons laten verzorgen? Meld dit minstens twee dagen voor vertrek bij de receptie. Afhankelijk van de grootte van de bungalow berekenen wij € 50,- of € 75,-. U kunt de bungalow ook zelf schoonmaken. De borg die u bij aankomst betaalt, krijgt u dan weer retour.

De Muy heeft richtlijnen voor de eindschoonmaak. De lijst met werkzaamheden vindt u in de parkmap of kunt u op het sleuteladres krijgen.